Huisaanbod

Verkocht - Tobias Asserlaan 254 - Tilburg

Vraagprijs: € 109.000,-- K.K.
Omschrijving:

Zeer centraal gelegen tweekamer appartement (voorheen drie) met eigen berging.

Indeling:

Begane grond:
Trapopgang met belinstallatie. Bij binnenkomst treft u het trappenhuis die de toegang biedt tot het souterrain en de appartementen.

Appartement:
De hal biedt de toegang tot de keuken, het toilet, twee vaste kasten waarvan één met meterkast, en de woonkamer. De ruime woonkamer beschikt over een houten vloer, een vaste kast, stucwerk wanden en plafond. Via de woonkamer bereikt men de eetkamer (voorheen slaapkamer) deze is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond. De eetkamer beschikt over openslaande deuren die de toegang tot het 1e balkon verschaffen. Dit balkon is op het zuiden gelegen en kijkt uit over de mooie groene Wandelboslaan. De keuken is voorzien van een afzuigkap en een boiler de rest van de apparatuur is los en eventueel over te nemen. Via de keuken is het 2e balkon en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een zitbad met geïntegreerde douche, en een wastafel. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine. Het tweede balkon is aan de schaduwzijde en kijkt uit over de Westermarkt. Via de woonkamer is de slaapkamer te bereiken deze is voorzien van behang, een houtenvloer. De woonkamer en de slaapkamer zijn voorzien van kunststof kozijnen met in slaapkamer een draai/kiep raam.

Kenmerken:

  • De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
  • De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum, de Westermarkt, station West, de universiteit, en alle uitvalswegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch
  • Alle voorzieningen zoals scholen, supermarkt, sportverenigingen op kleine afstand
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Indien gewenst is er gemakkelijk weer een tweede slaapkamer te realiseren

Interesse in dit pand?