Huisaanbod

Verkocht - Markiezenstraat 12 - Wouw

Vraagprijs: € 149.000,-- K.K.
Omschrijving:

Goed onderhouden starterswoning met tuin, berging, vrij uitzicht aan de voorzijde, gelegen nabij het dorpscentrum van Wouw.

Indeling:

Begane grond:
Hal/entree met toegang tot kelderkast, meterkast (3 groepen), toiletruimte en woonkamer. Woonkamer met kurkparketvloer, plafond afgewerkt met MDF. Tuinkamer/eetkamer met een lichtkoepel, tegelvloer, plafond afgewerkt met MDF, deur naar tuin/terras. Open keuken, waarin geplaatst een in de lengte opgestelde inbouwkeuken met bovenkasten, voorzien van een kunststof aanrechtblad met een spoelbak, inbouw gaskookplaat, koeler en een afzuigkap, wandafwerking tegels, tegelvloer, plafond afgewerkt met MDF, deur naar badkamer. Betegelde badkamer voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers, plafond afgewerkt met houten schroten. 4 Slaapkamers, afgewerkt met vloerbedekking, boardplafonds.

2e Verdieping:
Vlizotrap naar bergzolder met opstelplaats CV-ketel, houten vloer, schuine dakvlakken afgewerkt met vezelplaten.

Tuin:
Aangelegde tuin bestraat met sierbestrating, berging en achteruitgang.

Bouwaard:
Woonhuis:
Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane grondvloer betonvloer, 1e verdieping betonvloer, 2e verdieping houten vloer, onderschoten kap gedekt met pannen en platdakconstructie gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Kenmerken:

  • De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing
  • De woning is voorzien van centrale verwarming. De CV-ketel (fabrikaat Remeha bouwjaar 1981), is geplaatst op de 2e verdieping. Voor de warmwater voorziening is een huur boiler ( BSI) geplaatst in de berging
  • Leuke starterswoning met maar liefst 4 slaapkamers!
  • u kunt in aanmerking komen voor de zogenaamde “Startersregeling”. Meer informatie hierover vindt u op www.svn.nl of via een brochure van de gemeente Roosendaal. Deze is af te halen bij de balie van het gemeentehuis
  • Zeer net en goed onderhouden woning
  • Kindvriendelijke ligging met uitzicht op plantsoen
  • De woning dient beslist bezichtigd te worden voor het verkrijgen van een goede indruk

Interesse in dit pand?